Phoenix Şimleu a început seria transferurilor

Conducerea clubului de volei Phoenix Şimleu Silvaniei se miscă repede pe piaţa transferurilor. Dacă anul trecut, şimleuanii au preferat să înceapă achiziţiile prin aducerea a doi jucători străini, macedoneanul Gjoko Josifov şi sârbul Jovan Sajnberger, în acest an, oficialii clubului de sub Măgura par să nu mai agreeze varianta cu voleibalişti străini.

Formaţia de la poalele Măgurii a efectuat în această săptămână primul transfer, ajungând la o înţelegere cu fostul centru al Ştiinţei Explorări Baia Mare, Vlad Cuciureanu.
„Este un centru valoros. Mă bucur că am ajuns la o înţelegere cu el. Mi-am dorit de mult timp ca Vlad Cuciureanu să joace la echipa noastră. Este un plus pentru echipa noastră şi sunt convins că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul pe care ni-l vom propune în sezonul următor”, ne-a declarat primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, care ne-a dezvăluit că în această perioadă poartă negocieri şi cu alţi jucători. „Suntem în tratative cu încă un centru, pe care, dacă vom reuşi să-l transferăm ne putem gândi la o clasare în primele patru în sezonul viitor”.
Şi antrenorul principal Mircea Abraham consideră că venirea lui Vlad Ciuciurean la echipă este un câştig pentru formaţia de la poalele Măgurii. „Este un jucător pe care ni l-am dorit de mult timp la echipă. Părerea mea este că Vlad Cuciureanu este un jucător de lot naţional. Sper ca în sezonul viitor să aibă cel puţin aceeaşi evoluţie pe care a avut-o la Baia Mare”, a afirmat tehnicianul Phoenix-ului.
În vârstă de 23 de ani, Vlad Cuciureanu evoluează pe postul de centru şi are o talie de 1,95 metri, iar anul trecut a fost convocat, în premieră, la lotul naţional de seniori al României.

foto: stiintaexplorari.ro

One Thought to “Phoenix Şimleu a început seria transferurilor”

  1. […] Via: Phoenix Şimleu a început seria transferurilor […]

Leave a Comment